Tříchodové menu v klasické i vegetariánské variantě s možností vinného párování je ideální pro ty, kteří chtějí tento rok oslavit Valentýn speciálně. Cena zahrnuje koktejl na začátek, amuse-bouche, předkrm, hlavní chod a dezert.
Cena za tříchodové menu: 1 695 Kč
Vinné párování: 595 Kč
MENU:
- Amuse-bouche
Marinovaný siven, rajčatová voda, letní polosušené rajče, olej z kořene rebarbory, citrusová granita, křupavý kopr
Weingut Schoenhals Riesling Kalkmergel 2022, Rheinhessen, Německo - Stařené kuřecí prso s lanýžovou nádivkou, lanýžová omáčka, bramborový mille feuille, divoké kapary
Podkovné Chardonnay – Pinot Blanc 2022, Slovácko, Morava - Zmrzlina z černého kořene, čokoládová ganache, svařená březová míza
Patience – Utopia, Vysočina, Česko - Petit fours
Vege:
- Amuse bouche
Grilované letní rajče, chleba s pohankou, holandská omáčka, prach z fermentovaných rajčat, kapary a olej z medvědího česneku - Grilovaný korálovec, bramborové noky, lanýžová omáčka, divoké kapary
- Zmrzlina z černého kořene, čokoládová ganache, svařená březová míza
- Petit fours